Szertartásvezető és esküvői koordinátor

Miért is választottam ezt a hivatást?

Aradi Dóra vagyok, hétköznapokon kommunikációs vezetői asszisztens, szabadnapjaimon pedig okleveles szertartásvezető és esküvői koordinátor.

Egész életemben szerettem előre tervezni, szervezni, legyen szó egy utazásról vagy akár egy baráti/családi rendezvényről. Mindig minden apró részletre figyelek, a tökéletességre törekszem, és a váratlan helyzetek sem tudnak meglepetést okozni. Éppen ezért végeztem az egyetemen művelődésszervezőként, és kezdtem el dolgozni a rendezvényszervezés területén.

Néhány évvel ezelőtt az élet más munkaterületre sodort, viszont szerettem volna a rendezvények világában tovább tevékenykedni. Ez ösztönzött arra, hogy a rendezvényszervezés mellett szertartásvezetői képesítés szerezzek. Hamar kiderült számomra, hogy ezt a hivatást nekem találták ki, hiszen mindig is elvarázsolt az esküvők világa!

Hivatásomban elsősorban azt szeretem, hogy részese vagyok egy olyan csapatnak, akik azért dolgoznak, hogy egy életre szóló emlék maradjon esküvőtök napja. A Nagy Napon és az azt megelőző felkészülés idején alázattal, kedvességgel, nyugalommal és némi humorral igyekszem támogatni a hevesen dobogó szíveteket. Örömmel állok rendelkezésetekre, ha egy megbízható személyt kerestek e jeles alkalomra, és úgy érzitek megvan az összhang közöttünk, hogy a jelenlétemmel még teljesebbé tegyem számotokra életetek egyik legfontosabb eseményét.

A tökéletességre való törekvéssel szeretnék hozzájárulni, hogy a Ti Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Mégpedig akkor, ott, és úgy ahogyan azt elképzeltétek! Legyen az hétköznap, hétvége, ünnepnap, reggel vagy akár éjszaka. Erdő közepén, tópart mellett, itthon vagy külföldön. Földön, vízen, levegőben. Szalaggal vagy szalag nélkül. Nálam nincsenek határok!

A szertartás előtt legalább egyszer személyesen találkozom Veletek, és a megerősítő szertartáson olyan szöveget mondok, amely teljesen rátok van szabva.

Mikor döntsetek mellettem?

  • ha fontos a szertartásvezető személye, a személyes találkozás
  • ha kellemes, ismerkedős beszélgetés keretében szeretnétek megosztani az elképzeléseiteket
  • ha szabadabban, kötetlenebbül, stílusosan, egyénre szabottan szeretnétek megélni ezeket a pillanatokat
  • ha nem a klasszikus gyertya/homok ceremóniát képzelitek el a szertartáson
  • ha az anyakönyvvezető nem tarthat az álomhelyszínen az szertartást vagy esetleg már nincs kapacitása
  • ha ünnepnapon esküdnétek
  • ha újból átélnétek az esküvő pillanatát, megerősítenétek házasságotokat egy évforduló alkalmával
  • ha a Nagy Napon szeretnétek, hogy minden terhet levegyek a vállatokról