Esküvőszervező a Nagy Napon

Maga az esküvőszervezés az esküvő napját megelőző időszakra vonatkozik, a Nagy Napon esküvő lebonyolításáról van szó. Az utóbbival foglalkozom én. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbben szeretik maguk kiválasztani ajánlás/ személyes tapasztalat alapján a szolgáltatókat.

Ha már megtaláltátok a legjobb szolgáltatókat, nincs más dolgotok, mint felvenni velem a kapcsolatot. Úgy gondolom, hogy akkor jó egy esküvő, ha minden menetrend szerint megy, nincsnek üresjáratok. Vendégeitek nem veszik észre, hogy egy jól ütemezett forgatókönyv részesei, kizárólag annyit érzékelnek, hogy minden flottul megy.

Az esküvőtök előtt néhány héttel szükséges egy személyes találkozó, vagy video telefon, amennyiben külföldön éltek vagy a személyes találkozó lehetősége nem megoldható. Ezen a személyes/ virtuális találkozón megismerjük egymást és átbeszéljük az elképzeléseiteket, megtervezzük az esküvőtök forgatókönyvét. Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik. Fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia. Ehhez pedig elengedhetetlen egy helyszíni lebonyolító, vagy más néven ceremóniamester.

A Nagy Napon megbeszélés alapján délelőttől már a helyszínen vagyok. Aznap már én tartom a kapcsolatot a szolgáltatókkal, odafigyelve arra, hogy minden a forgatókönyv szerint történjen. Az első perctől az utolsóig azért vagyok Veletek, hogy minden terhet levegyek a vállatokról. Nektek nincs más dolgotok, mint élvezni életetek egyik legszebb napját!