Az őszi esküvőkiállításon fogalmazódott meg bennem ennek a fotózásnak gondolata, amikor váratlanul összefutottam régi ismerősökkel a Lupa standján. Éppen a Love Projekt alapítójától, Szanditól érkeztem, akivel akkor már gőzerővel készültünk- vagyis Szandi- egy novemberi Styled Shootra.

A tökéletességre való törekvéssel szeretnék hozzájárulni, hogy a Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Mégpedig akkor, ott, és úgy ahogyan elképzeltétek! Legyen az hétköznap, hétvégén, ünnepnapon, reggel vagy akár éjszaka. Erdő közepén, tópart mellett, kishazánkban vagy külföldön. Földön, vízen, levegőben. Szalaggal vagy szalag...

Évértékelő

2022.01.01

2021 év elején három szót bevéstem a gondolataimba. ÁLMODD MEG! BÍZZ! CSINÁL

Sára & Dani

2021.12.31

Nem mindennapi esküvőt tartogatott számunkra az év utolsó estéje. Próbálom röviden összefoglalni a lehetetlent, hiszen számtalan apróság tette tökéletessé Sára és Dani Álomesküvőjét.

Panna & Ernő

2021.12.30

Korábban már említettem Nektek, hogy az év utolsó napjai is szeretetben, szerelemben teltek, úgyhogy most érkezem is Panna és Ernő esküvőjének beszámolójával.

Szandi & Oli

2021.11.15

"Csokor a kézbe', öltöny a testre, Igen a szájba, fátyol a fejre..." avagy "Repülj velünk a szerelem szárnyán..."🤷🏽‍♀️

A Rókusfalvy- birtok esküvőszervezője, Bodnár Fruzsi idén is megszervezte az év legcsaládiasabb hangulatú esküvőkiállítását, melyre büszkén fogadtam el a meghívást!

Kata & Peti

2021.09.11

Egy igazán izgalmas nap vette kezdetét 2021. szeptember 11-én, amelyről szeretnék Nektek a megszokott módon beszámolni. Ilyenkor már utószezon van kishazánkban is, ez mégsem volt érezhető, ugyanis olyan káprázó napsütés és mérhetetlenül meleg hőmérséklet tombolt, hogy mindenki azonnal megindult a Balaton felé. Ezzel nem is lett volna gond, csakhogy...

A sors keze ezúttal Kovalszki Peti ceremóniamester személye volt, ugyanis az ő ajánlásának köszönhetően ismertük meg egymást Melittával és Balázzsal. Emlékszem, egy májusi napon találkoztunk először személyesen. Kellőképpen hideg volt. Pokróccal betakarózva, szemerkélő eső és némi szél kíséretében meséltek szerelmük kezdetéről, a közösen átélt...

Peti & Barbi

2021.08.19

Egészen pontosan 2021. augusztus 19-én járunk, a nyár egyik legmelegebb csütörtöki napján, amikor Barbi és Peti előzetes megbízása alapján esküvői szertartásuk keretein belül visszakalandoztunk egy picit a megismerkedésük pillanatához, és az azóta közösen átélt élményekhez. Csodálatos utazás részesei lehettünk aznap mindannyian.

Lilla & Gábor

2021.08.14

Hideg téli napokat élünk meg, amikor írom ezeket a sorokat, ezért arra gondoltam, hogy csempésszünk egy kis meleget a mindennapokba azzal, hogy visszakalandozunk Lilla és Gábor augusztusi esküvőjének pillanataihoz. Talán az egyik legforróbb nyári napon, augusztus 14-én fogadtak örök hűséget egymásnak a pilisi paradicsomban, a roppanó zöld fű, az...

Anna és Matyi

2021.08.07

Anna és Matyi 2017 januárjában a francia Alpokban, a Snowattack fesztivál második estéjén találkoztak. Matyi hosszú perceken keresztül gyönyörködött Annában, próbálta felvenni vele a szemkontaktust, igyekezett a közelébe férkőzni, majd végül megszólította. Innentől kezdve az egész hetet együtt töltötték, és megbeszéltétek, hogy beutazzák az egész...

Andi & Robi

2021.08.06

Robit még évekkel ezelőttről munkakapcsolatnak köszönhetően ismertem meg. Az elmúlt évben pedig összefutottunk a Rókusfakvy-birtok esküvőkiállításán, ahol ő mint catering szolgáltató, én mint szertartásvezető képviseltettük magunkat.

Fló & Erik

2021.07.24

2021. július 24-én elérkeztünk Fló és Erik életének egyik legszebb és legfontosabb pillanatához. Ezekben a pillanatokban újra átélhették az egymásra találás örömét és felidéztük megismerkedésük pillanatát, szerelmük kezdetét.

Zsuzsi & Idris

2021.07.22

Zsuzsi alig 1 hónapja költözött Budapestre, amikor 2017 szeptemberében megismerte Idrist. Éppen ezért igyekezett Idris minden randit Budapest egy -egy bámulatos helyszínére szervezni, ahová azóta is szívesen látogatnak vissza. A sok közös program, az átbeszélgetett éjszakák egyre szorosabb kapcsolat kialakulását eredményezték közöttük. Egyik napról...

Andi & Geri

2021.07.11

Hisztek a véletlen találkozásokban? Én nem! Abban hiszem, hogy két ember egyetlen nappal sem találkozhat korábban, csak akkor, amikor mind a ketten megértek erre a találkozásra.

A Rókusfalvy Birtok esküvőszervezőjének, Bodnár Fruzsinak köszönhetjük találkozásunkat. Fruzsi ötlete nyomán került szóba Szilvi & Krisztián esküvőjén az éjszaki szertartási lehetősége. Örömmel mondtam igent a felkérésre- életem első éjszakai szertartásvezetésére-, hiszen mindig is bakancslistás volt.

Szandi & Marci

2021.07.03

Szandi és Marci szertartásán a megható pillanatok mellett nagyon sokat nevettünk is. Mindezt úgy tudtuk elérni, hogy már az első találkozásunkkor szinte úgy éreztük, barátként beszélgetünk. Természetesen az is segítette a munkám, hogy hét töretlen, eseménydús, élményekkel teli évet tudhatnak maguk mögött.