Anna és Matyi

2021.08.07

Anna és Matyi 2017 januárjában a francia Alpokban, a Snowattack fesztivál második estéjén találkoztak. Matyi hosszú perceken keresztül gyönyörködött Annában, próbálta felvenni vele a szemkontaktust, igyekezett a közelébe férkőzni, majd végül megszólította. Innentől kezdve az egész hetet együtt töltötték, és megbeszéltétek, hogy beutazzák az egész...

Andi & Robi

2021.08.06

Robit még évekkel ezelőttről munkakapcsolatnak köszönhetően ismertem meg. Az elmúlt évben pedig összefutottunk a Rókusfakvy-birtok esküvőkiállításán, ahol ő mint catering szolgáltató, én mint szertartásvezető képviseltettük magunkat.

Zsuzsi & Idris

2021.07.22

Zsuzsi alig 1 hónapja költözött Budapestre, amikor 2017 szeptemberében megismerte Idrist. Éppen ezért igyekezett Idris minden randit Budapest egy -egy bámulatos helyszínére szervezni, ahová azóta is szívesen látogatnak vissza. A sok közös program, az átbeszélgetett éjszakák egyre szorosabb kapcsolat kialakulását eredményezték közöttük. Egyik napról...

A Rókusfalvy Birtok esküvőszervezőjének, Bodnár Fruzsinak köszönhetjük találkozásunkat. Fruzsi ötlete nyomán került szóba Szilvi & Krisztián esküvőjén az éjszaki szertartási lehetősége. Örömmel mondtam igent a felkérésre- életem első éjszakai szertartásvezetésére-, hiszen mindig is bakancslistás volt.

Szandi & Marci

2021.07.03

Szandi és Marci szertartásán a megható pillanatok mellett nagyon sokat nevettünk is. Mindezt úgy tudtuk elérni, hogy már az első találkozásunkkor szinte úgy éreztük, barátként beszélgetünk. Természetesen az is segítette a munkám, hogy hét töretlen, eseménydús, élményekkel teli évet tudhatnak maguk mögött.

Megérkeztek a várva várt megörökített pillanatok Enikő és Pityus esküvőjéről.

Ani & Zsolti

2021.05.29

Ani és Zsolt 2017-ben egy szilveszteri házibuliban találkozott először, ahol mint utólag kiderült, már ott szemet szúrt Zsoltinak, de akkor még az élet csak érintőlegesen sodorta egymáshoz őket. Az elkövetkezendő években viszont sokszor összefutottak Ani Édesapja és Zsolti közös munkahelyének köszönhetően.

Húszhuszonegy

2020.12.31

Amit ebben az évben meg kellett élnünk az határtalan. Volt benne megannyi fájdalom, könny, nevetés és vég nélküli ölelések. Érzelmesebb év volt, mint valaha. Közben annyi csodás dolog történt, hogy azt kell mondanom, minden nehézség ellenére mégiscsak adott.

Sokszor merül fel a kérdés, hogy egy szertartásvezető a téli időszakban mit csinál? Igaz, az ide szezon kitolódott és egészen másképp alakult, mint a korábbiak, viszont az őszi és a téli időszak mindig is a felkészülésről szólt. Most sincs ez másképp!

Dóra & Zsolt

2020.09.04

Dóra és Zsolt őszi esküvőjével egy káprázatos indiánnyári napon a ráckevei Session Hotelben zártam az idényt.

2018 augusztusában kértem bővebb információt a Prestige Oktatási Studiótól az általuk meghirdetett szertartásvezető képzéssel kapcsolatban. Két éve ilyenkor pedig már túl voltam a regisztráción és izgatottan vártam a tanfolyam első napját. Emlékszem, munkából siettem az Aradi utcába. Igen Aradi. Már akkor tudtam, hogy jó helyen vagyok.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, és az élet nagy rendezője már jóval előttünk tudja, hogy miért kell lekésnünk vonatot. Igaz?

Gréta & Robi

2020.08.14

Milyen érdekes, hogy az a srác, az a lány, akinek a nevét sem tudtad valaha, a férjed/ feleséged lesz...

Csenge & Tibi

2020.08.08

Csenge és Tibi az év egyik legmelegebb és legkülönlegesebb napján mondták ki a boldogító igent előttem. A misztikus dátum pedig 2020.08.08.

Evi & Ati

2020.07.25

Hiszem, hogy a szolgáltatók és a párok sem találnak véletlenül egymásra.

Eszti & Ádám

2019.06.07

Eszti és Ádám esküvőjén vendégként voltam jelen, ahol a kislányuk volt az Apuka kísérője a bevonulásnál. Nagyon megható pillanat volt.

Köszönöm a Rókusfalvy birtok esküvőszervezőjének, Fruzsinak a meghívást, a profi szervezést és azt, hogy ilyen fantasztikus hétvégével zárhattam a januárt!

Laura & Dani

2019.01.21

"Vannak azok a pillanatok, amikor nem kellenek harsány színek, photoshop trükkök, mert önmagában mesél egy fotó."